Over mij

Hallo aan een ieder die dit leest..

Ik ga hier verder met waar ik op m’n vorige blogje gebleven was.

Wie mij nog niet kent.. ik ben een steenbok uit 1960, geboren en getogen in de oudste stad van Holland, Dordrecht.. en al een eeuwigheid woonachtig in Rotterdam-Zuid. Sámen met de allerliefste man van de wereld, sinds 1981 al. Ik wandelde altijd al heel graag, kom uit een echte wandelfamilie.. en sinds wij een hond hebben wandel ik dus elke dag.

Wij houden erg van Engelse setters.. een prachtig ras. Onze eerste braverd, Lennox (4 april 1991 – 11 april 2001) heeft nog steeds een hele speciale plek in ons hart. Onze tweede, Axel (27 augustus 2001 – 20 mei 2014) was echt een karakter.. lekker eigenwijs, maar ook oh zo lief.. hij wordt nog steeds gemist. Maar gelukkig is er alweer een tijdje een derde setter in ons leven om dat gemis te compenseren.. en dat doet hij met verve, onze Jaxon (19 september 2015).

Niet alleen met de hond hier in Rotterdam-Zuid (dat groener is dan menigeen zou denken!).. ik wandel ook nog geregeld georganiseerde tochten, alleen of met één of meerdere zussen en/of andere familieleden. In de natuur of in een mooie stad wandelen we ook graag, m’n vriend en ik.. in eigen land, maar ook tijdens onze vakanties of weekendjes weg. Uitstapjes die ik met vriendinnen doe, behelzen ook vaak wel (stads-)wandelingen.

En van ál die wandelingen maak ik heel graag foto’s.. niks speciaals en met een simpel compact-cameraatje, maar ik heb daar plezier in en dat is er hopelijk aan af te zien!

Ennieweejj.. wees welkom op mijn blog, reageren mag altijd, maar hou het netjes!

Have fun on my blog!