Home

Welkom.. ik hoop op Nog Meer Nieuwe Maatjes!

Recente berichten

.. en dat was dat! 🙂

Waar je de groenstrook rondom de kinderboerderij in gaat, staan al tijden diverse hazelaars. Sommige jaren zie je daar helemaal niks onder liggen, maar dít jaar dus wel.. ik vind de bolsters van hazelnoten altijd iets van aliëns hebben hehe. We waren dus op wandel hè, Jax en ik.. op een mooie zonnige 28e september.. … Doorgaan met het lezen van .. en dat was dat! 🙂

Terug in de tijd..

Nog even terug naar september (!).. de 28e om precies te zijn.. toen deden Jax en ik een mooie herfstwandeling hier in de buurt. Of nou jaaa.. we deden éigenlijk gewoon een wandelingetje natuurlijk, maar omdat het zulk mooi weer was, nam ik de camera eens mee om te zien (en vast te leggen uiteraard) … Doorgaan met het lezen van Terug in de tijd..

Eérst effe..

Kijk, leuk hè.. deze foto kreeg ik doorgestuurd van één van de klimvrienden (hij staat schuin achter mij) die een groepsfoto liet nemen door iemand die ook op de camping van Buis stond, daar waar wij met deze groep een héle leuke klimweek hadden. Jong en oud, een gemêleerd gezelschap van alleen maar toffe mensen … Doorgaan met het lezen van Eérst effe..

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.