Feessie! :-)

Hallokes mensen van de vrouw haar blog.. ik ben het weer eens, den Jaxon hè.. wroeff! Het was gisteren weer zo ver.. er hingen rare dingen aan het plafond en er lagen weer van die bolle dingesse op m’n kussen woefwoef!.. en vóór ik er erg in had kreeg ik ook weer zo’n vreemd dingetje aan m’n halsband..! Ik moest even nadenken hoor hehe wroeff.. maar toen wist ik het ineens weer.. ik was zeker jarig? jaja waf!

Ooooh.. ik kon me nog wel iets herinneren van vorig jaar hoor.. jarig zijn, dat betekent kadootjes.. en lekkers mjammm! En ja hoor wroeff.. ineens kwam er een grote zak met allerlei heerlijk ruikende dingesse erin tevoorschijn.. en ik mocht het allemaal uitpakken! kefkefkef! Niet alleen allemaal lekkere dingetjes zaten er in.. ook een mooie touwbal.. én.. een nieuw vriendje! jeujjjj! wroefff.. een hond als ik heeft nóóit genoeg vriendjes hoor hehe.

Nou ja.. en toen ging de vrouw naar de keuken.. en wat rook m’n grote neus? iets héél lekkers.. het was tijd voor de (tar-)taartjes.. nog es jeujjjj! wroef! Snel hap-slik-weg m’n bordje leeggevreten.. je moet zoiets niet oud laten worden natuurlijk hahahahaa! woefwoef! De vrouw vond dat ik wel érg snel was.. maar háár taartje was ook rap verdwenen hoor hehe wroeff! Toen alles op was, ging ik nog effe lekker spelen met m’n nieuwe spullen.. baas mocht meedoen hehe! En een kauwhart.. mjaaa.. dat kreeg ik ook nog wel op gnagna!

Hierna moet ik toch efkes in slaap gevallen zijn hoor hehe wroeff, want ineens stonden de baas en de vrouw al in de gang met hun wandelschoenen aan..! Had eigenlijk niet zo’n zin wafwaf.. en toen moesten we ook nog in die doos op vier wielen.. hmmm meestal gaan we dan wel naar wat leuks.. dus ik hield me maar koest. En ja hoor.. we kwamen bij een bos uit! wroeff! dát vind ik echt wel leuk! Jaaa.. de vrouw ook.. alsmaar met dat kleine zwarte doosje in de weer pfff.. bij van die rare dingetjes op de grond.. ik heb eraan geroken, maar geef míjn portie maar aan Fikkie hoor! (hehe heeft dié ook nog wat, ik heb tóch al zóveel! hehe wroef!)

De vrouw maakte wel héél veel van die plaatjes hoor.. ze gaat er vast nog wel meer van laten zien.. ooit hehe, want ze heeft nog héél veel te laten zien zegt ze hehe wroef! logisch.. dat zwarte doosje zit tijdens zo’n wandeling zowat aan haar hand gegroeid hoor wafwaf!

Maarre.. ik moest hier schrijven van de vrouw, omdat zóveel mensen lieve wensen voor mijn verjaardag neergeschreven hadden gisteren.. en ik kreeg zelfs ook nog een kaartje in de bus van een blogkat.. jaja kefkefkef! Heel erg lief natuurlijk hè en daarom moest ik jullie bedanken.. de vrouw vond dat ik dat best zelf kon. Nouu.. zó eenvoudig is dat niet hoor, met mijn dikke poten sla ik zo zes van die toetsjes tegelijk aan hehe wroeff! Maar bij deze hè mensen.. ik denk dat ik nu es ga kijken of er nog lekkers over is van gisteren hehe! WOEF!

Saluuuuukes! Woefjes van Jaxon!

33 gedachten over “Feessie! :-)

 1. Wat een feest Jaxon, Flip kijkt altijd in zijn inentingsboekje wanneer hij jarig is.
  Haha, het was wel smikkelen van de (tar-)taartjes en taartjes.
  Het is een echte herfstwandeling, en geurtjes weer.
  Je vergeet deze verjaardag niet snel Jaxon. Hans
  Oma is helemaal gecharmeerd van je mooie mand, dat is wel een aanwinst voor Flip en Linda.

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  Like

  1. Wat een slimmerd, die Flip! woefwoef! Zó slim ben ikke niet hoor! Maar een mooie verjaardag wás het wel ja hehe kefkef!
   Die hondenbank heeft de baas zelf gemaakt.. m’n naam staat er zelfs in.. alsof ze die zouden vergeten hè hahaha! Woef!

   Like

  1. Ha ja, dat zal best.. vrouw heeft laatst nieuw papier gekocht, al had ze het van mij in ouwe kranten mogen verpakken hoor.. ik scheur dat toch lekker helemaal aan snippers! hehe wroeff!

   Geliked door 1 persoon

  1. Nou.. de vrouw was jaloers.. als zíj jarig is, hangen er nóóit slingers zegt zij.. tja.. dat typen is voor met mijn poten al lastig.. probeer er eens slingers mee op te hangen zeg! 😉 wroeff!

   Like

 2. Oh Jaxon wat ben jij verwend zeg! Ik heb nog nooit een (tar-)taartje op mijn verjaardag gehad. Ook liggen er dan nooit bolle dingesse in mijn mand en er hangen ook nooit slingers in huis. Ik kan me heel goed voorstellen dat het schrijven niet zo eenvoudig is ik heb er al moeite mee en mijn poten zijn minder groot dan die van jou.

  Ik zag even kans om een reactie te geven toen mijn vrouwtje in de keuken was.
  Een kattengroet van Solo.

  Like

  1. Aha! de kat van de kaart.. dat was héél erg lief van jou Solo.. en met een pen schrijven.. dat kan ik écht niet hoor.. dat mag de vrouw doen van mij! hehe wroeff! Maar wat een kale boel is het dan op jouw verjaardag zeg pff wafwaf! Daar moet je tegen protesteren hoor! Maar ik weet zeker dat jouw vrouwtje ook altijd heel erg lief voor jou is.. al is het lekkers natuurlijk wel het állerbelangrijkste hahaha woeff!
   Woefjesss!

   Like

 3. Wat een lieve baasjes heb jij toch hé! Maar jij bent dan ook een échte schat voor hen!
  Negeer dat kleine zwarte doosje maar! Daar is je vrouwtje mee geboren denk ik!
  Geniet nog na van je mooie dag gisteren!
  Groetjes!

  Like

  1. Nou.. die slingers hangen er nog.. de vrouw was gisterenavond moe zei ze hehe.. dus lijkt het vandaag ook nog feest. Zullen we ze laten hangen tot en met morgen misschien? 😉 wroeff!
   Hihi.. ermee geboren? ja wie weet.. maar ik moet er niks van hebben hoor.. als het eventjes kan kijk ik gauw een andere kant op haha wroefff!
   Woefjess!

   Like

 4. Ik moest eerst even kijken wat Bentley aan het doen was, Jaxon. Want als hij ziet hoe jij verwend wordt, wilt hij dat straks ook elk jaar op zijn verjaardag, en hij wordt elke dag al wel verwent dus op z’n verjaardag is het niet zo heel veel meer extra’s.
  Maar hij ligt te dutten, dus ik kon ongestoord je schrijven lezen. Krijg je een speciaal toetsenbord hiervoor? 🙂

  Like

  1. Hahaha wrafwraf.. zal ik ‘m effe wakker maken dan? hehe! neee.. hier is het ook het hele jaar goed hoor, weet ook niet waarom ze zich zo uitsloven op m’n verjaardag.. zeker blij dat er weer eentje kwám..? 😉 Waf!
   Speciaal toetsenbord.. was dat maar waar! ’t is gewoon tobben! wroef!

   Geliked door 1 persoon

 5. Goede morgen , nou Jaxon dat was een geweldig feestelijke verjaardag, je bent prima verwend hoor. Ik denk dat veel honden daar jaloers op zullen zijn.

  Like

Reacties zijn gesloten.